Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

adidas Marathon TR OG "Epochal Pack"

Adăugat
2018-01-15

Adidas Originals a decis să revigoreze un proiect pioner care îşi are rădăcinile în anul 1979 şi anume Marathon TR (Trainer).

Iniţial au fost realizaţi, în mod special, pentru alergătorii de cross-country (condiţii dificile). Acest lucru nu a reprezentat o provocare, au fost realizaţi chiar sub atenta supraveghere a fondatorului mărcii – Adi Dassler. Acesta a fost unul dintre ultimele proiecte în care, fondatorul mărcii s-a implicat personal, el a murit, cu puţin timp înainte de premieră. În anul 1978.

Înapoi în prezent. Proiectanţii celor “trei benzi” au observat o lipsă în piaţă, care s-au străduit să o completeze prin perfecţionarea unui proiect deja existent. Provocarea noului design a constat dorinţa de a obţine maximum de rezistenţă cu o diminuare, cât mai mică a valorilor estetice. Aşa au apărut proiectul Marathon. Principala grijă a proiectului este talpa pregătită cu foarte multă minuţiozitate. Aceasta a fost realizată din spumă EVA care a fost “armată” cu o plasă de amortizare a şocurilor (Dellinger Web) precum şi o bandă puternică, ce prezintă o extensie, în partea din spate a pantofului, extensie care are rolul de a mări aderenţa acestuia, în condiţii dificile (întreaga parte din faţă cât şi cea din spate au fost întărite cu o protecţie din cauciuc. Toate acestea au scopul de a garanta uşurinţa, precum şi de a maximiza siguranţa împotriva alunecărilor, leziunilor şi a deteriorărilor.  

O curiozitate!! Iniţiatorul “plasei” caracteristice nu au fost altul decât Bill Dellinger, atlet şi antrenor al cunoscutei echipe a lui Bill Bowermann - „Track & Field” din Oregon. Aşa cum probabil unii dintre Dvs. ştiu, Bowermannn a fost responsabil pentru succesul firmei Nike, dar alături de Dellinger s-a antrenat şi faimosul maestro “Pre”.


Adidas Marathon TR OG este o reeditare reuşită a versiunii originale, din 1979. Designul care combină plasa si pielea de căprioară, completat de accentele argintii este minunat susţinut de talpa inovatoare. A propos de talpă, partea exterioară a acesteia a fost  “tăiată” cu mai multe logo-uri Trefoil, ceea ce reprezintă pentru Marathon un element de noutate. Dacă vorbim despre colorit, „Trace Royal” (albastru) precum şi „Base Green” (verde), au culorile originale, uşor stilizate ale prototipului de acum câţiva ani. Ambele intră în componenţa minicolecţiei Epochal Pack”.

Toţi cei care privesc cu entuziasm „vechia şcoală” sunt invitaţi să vină în galeria “on feet”.


rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel