Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

adidas NMD CS1 "GTX" rezistent la apă

Adăugat
2017-11-24

În mod clar adidas Originals nu rămâne în urmă. La întâlnirea celor mai noi tendințe cu necesitățile asociate sezonului, producătorul german a decis sa se alieze cu cel mai cunoscut producător de membrane, Gore-Tex. Designerii adidas au facut proiectul NMD, emblematic pentru această colaborare, complet rezistent la apă și vânt.

 

Modelul tip șosetă al părții superioare cu silueta adaptată piciorului este colorat în întregime - alb și negru. Țesătura Primeknit, din care este fabricată încălțămintea, a fost suplimentată cu mebrana Gore-Tex, ceea ce a îmbunătățit silueta City Sock 1, prin rezistența la apă.

 

Când vine vorba despre design-ul adidașilor, trăsăturile distinctive sunt logotipuri contrastante Gore-Tex, plasate sub forma unei amprente, pe partea interioară. Un alt element al design-ului impecabil al City Socks sunt tălpile contrastante – alb și negru, realizate folosing tehnologia boost™. Modelul exterior este – în cazul ambelor culori – în dungi, plasate în diferite unghiuri, ceea ce creează impresia de tri-dimensionalitate. Ediția adidas NMD CS1 "GTX" va contribui cu siguranță la un confort sporit în zilele reci și umede de toamnă!

Modelul pe ambele culori "Alb" și "Negru" a avut lansarea pe 23.11 și le poți găsi aici.rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel