Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

adidas 'Never Made' Pack

Adăugat
2018-10-17

    Proiectele excelente, atemporale nu se rectifică, acestea reprezintă un element clasic. Multe branduri îşi actualizează produsele iconice, reducând greutatea, îmbogățindu-le cu tehnologii și materiale moderne. Aceste tratamente, un fel de facelift, ajung la o audienţă mai largă? Nu cred.

 De asemenea, m-am întâlnit cu opinia majorităţii laicilor că ... „aceşti pantofi minunați, seamănă cu cei din anii 80”, la care am răspuns în unanimitate - aceasta este (replica) retro a originalului, reprodus din acei ani. Aproape întotdeauna mi-au răspuns:  "suntem în secolul XXI, de ce sunt atât de incomozi". Mi-a fost greu să apăr proiecte mai vechi numai cu sentimentalitate și cu anecdote interesante despre ele.

Designerii de la adidas, puși în fața realităților amintite mai sus, au propus ceva, ce funcționează sporadic în lumea sneakerșilor - hibrizii!

 „Clasic și modern, adică modelele legendare și materialele se combină pentru viitor”

 Mini colecţia ‘Never Made’ Pack este o plecăciune în direcţia arhivelor celor „trei benzi”. Designerii germani au decis să dea "o nouă viaţă" celor şase proiectele revoluţionare de la sfârșitul anilor 80. Ideea conceptuală în toate cele şase variante este înlocuirea tălpilor originale cu înlocuitori modernizați, realizaţi în întregime din spumă revoluţionară Boost.

Modelele care merg pe prima linie sunt - adidas Rising Star x R1 și Boston Super x R1 care, precum știți probabil, sunt donatori de DNA pentru modelul revoluţionar din 2015 - adidas NMD R1. Acum, designerii au decis să meargă și mai departe, transplantând siluetelor originale de acum câțiva ani tălpi de la NMD. Istoria se încheie, „școala veche” se întâlnește cu noile tehnologii, fără ingerințe în upper. Acest tratament final a creat hibride noi - Rising Star x R1 și Boston Super x R1. Același tratament ‘sole swap’ a fost implementat și pentru iconicii - adidas Micropacer x R1.

Celelalte trei modele din colecția ‘Never Made’ au primit tălpi de la designerii contemporani. Respectiv - adidas ZX930 a primit talpa contemporanilor EQT Adv, Marathon a fost încrucișat cu popularii I-5923 (în trecut Iniki Runner), iar celebrii Country s-au îmbinat cu modelul proaspăt Kamanda creând în final hibridul - adidas Country x Kamanda.

Le „cumpăr”, toate proiectele arată foarte bine, iar dacă vreunul va atras cu adevărat atenţia atunci, tutaj puteți face cunoştinţă cu întreaga colecţie ‘Never Made’ Pack.

rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel