Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

adidas SPEZIAL AW'18

Adăugat
2018-09-07

„Trei dungi” au prezentat din nou în colecția de toamnă-iarnă adidas SPEZIAL.

La fel ca și în cazul colecției anterioare de primăvară, designerii au dedicat-o…. muzicii electronice create în paralel pe insule și peste ocean. Da, în acest an „Acid House” sărbătorește jubileul rotund - 30 de ani de activitate. Acid House nu este altceva decât un amestec de sunete House cu sintetizatoare populare Roland (min. TR 303, TR 808 și TR 909).    


Sunt sigur că cunoașteți simbolul emoticon-ului zâmbitor de culoare galbenă? Acesta este logo-ul acidhouse-ului. Pionier al acestui sub-gen este considerat grupul britanic - The KLF, cunoscut pentru viziunile sale originale, anarhiste și conformiste!   


Gary Aspden
 și designerii germani continuă crearea de forme hibride inspirate de sfârșitul anilor 80, creând în final noi proiecte „oldschool” - Lowertree, Munchen Super, Indoor Comp și Punstock. Întreaga colecție adidas Spezial AW'18 a fost completată și un apparel ultra-color.   


Atmosfera colecției este păstrată în culori vii și expresive, cum ar fi verde, violet sau albastru, cu excepția "mocasinului" Punstock menținut la fel ca și prototipul său Long Beach într-un maro neutru.


Toate siluetele au primit culori noi, neobişnuite, menţinute în atmosfera asemănătoare acidhouse-ului, cât și logotipuri și detalii caracteristice modelelor din anii '80. Colecția adidas SPEZIAL le-a oferit prospețimea necesară folosind materiale premium.   

Premiera întregii colecții adidas SPEZIAL AW'18 o fost stabilită pentru 7 septembrie anul acesta în SneakerStudio din Cracovia.

 

rafcyk

 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel