Converse Run Star Hike

Numărul de produse: 12
cele mai noi
Gen
Mărime
Brand
Culoare
Preț
Converse tenisi Run Star Hike femei, culoarea negru, A08113C
Converse tenisi Run Star Hike
629.90 LEI
Converse tenisi Run Star Hike femei, culoarea bordo, A06514C
Converse tenisi Run Star Hike
599.90 LEI
Converse teniși de piele Run Star Hike femei, culoarea bej, A05389C
Converse teniși de piele Run Star Hike
649.90 LEI
Converse teniși Run Star Hike femei, culoarea verde, A05700C
Converse teniși Run Star Hike
599.90 LEI
-14%
Converse teniși de piele Run Star Hike Platform femei, culoarea alb, A04293C
Converse teniși de piele Run Star Hike Platform
Preț actual:
555.90 LEI
Preț normal: 649.90 LEI
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere: 529.90 LEI
Converse teniși de piele Run Star Hike Platform culoarea negru, A04292C
Converse teniși de piele Run Star Hike Platform
679.90 LEI
Converse teniși culoarea negru 166800C.BLACK-BLACK
Converse teniși
629.90 LEI
-35%
Converse teniși Run Star Hike femei, culoarea verde 172715C-GREEN
Converse teniși Run Star Hike
Preț actual:
402.90 LEI
Preț normal: 619.90 LEI
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere: 340.90 LEI
-45%
Converse teniși Run Star Hike HI femei, culoarea maro, A03061C A03061C-CHOCOLATE
Converse teniși Run Star Hike HI
Preț actual:
329.90 LEI
Preț normal: 599.90 LEI
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere: 459.90 LEI
Tenişi Converse Run Star Hike Low 'Black Gum' culoarea negru 168816C-BLACK
Tenişi Converse Run Star Hike Low 'Black Gum'
579.90 LEI
Tenişi Converse Run Star Hike Low 'White' 168817C 168817C-WHITE
Tenişi Converse Run Star Hike Low 'White'
579.90 LEI
Converse teniși culoarea alb 166799C.OPTICAL.WH-OPTICAL.WH
Converse teniși
629.90 LEI

Converse Run Star Hike, o abordare inovativă a confortabililor bascheţi

Converse este compania americană care şi-a propus încă de la înfiinţare să producă încălţăminte rezistentă şi confortabilă. Specificul strict al încălţămintei de baschet, a fost modificat odată cu trecerea anilor, astfel încât să se poată adapta cerinţelor pieţei, creând încălţăminte durabilă şi uşoară, dar şi foarte provocatoare din punct de vedere al design-ului. Astfel a luat naştere colecţia Converse Run Star Hike, o abordare stilistică foarte surprinzătoare, atrăgătoare şi ofertantă. Converse iese la rampă cu modele de încălţăminte din ce în ce mai originale, ideale atunci când vrei să ieşi din anonimatul stilistic şi doreşti o notă unică şi personală.

Alege tenişii Converse Run Star Hike, atunci când preferi originalitatea!

Tenişii Converse Run Star Hike tind să atingă cele mai inovative abordări stilistice, împletind materialele de cea mai bună calitate, cu practicabilitatea şi confortul. O pereche de tenişi Converse Run Star Hike, prin specificul provocator al design-ului, se va putea încadra oricând ţinutelor urban-casual de zi. Paleta de modele de pantofi Converse bărbaţi, îşi poartă clienţii printr-o paletă extrem de extinsă de culori, prin variate tipare ale design-ului inovativ şi unic, în care talpa supradimensională conferă un aspect inedit. Îţi poţi purta perechea Converse Run Star Hike, împreună cu pantaloni skinny şi o jachetă din blugi, la fel de bine potrivindu-se cu pantalonii kargo şi tricourile basic. De asemenea, poţi conferi look-ul tău un aer personal, alegând din colecţia Converse Chuck 70, modelul cu imprimeul care se va potrivi cel mai bine cu personalitatea ta.

Converse damă Run Star-Soluţia ideală pentru o ţinută plină de stil

Indiferent de sezon, doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate în magazinul online PRM, pentru a alege modelul preferat Converse damă Run Star. Fie că preferă abordarea clasică, fie că vor să atribuie o notă unică outfit-ului, varietatea de modele scoase la rampă, dau posibilitatea fiecăreia să facă alegerea cea mai inspirată. Clasicii pantofi Converse damă se vor potrivi foarte bine cu o pereche de blugi evazaţi şi cu o bluză cu imprimeuri florale, în timp ce un model provocator prevăzut cu talpă înaltă, va cadra cu un sarafan din blugi, cu o pereche de pantaloni trei sferturi sau cu o croială skinny. Cromatica variată va permite doamnelor şi domnişoarelor să poarte comozii Converse Run Star Hike, atât în abordările casual şi effortless, cât şi în cele office. O pereche de tenişi negri sau gri, poate fi inclusă cadrelor formale specifice dresscode-ului office, în timp ce modelele colorate, imprimate şi accesorizate, vor cadra foarte bine ţinutelor urban-casual şi effortless. 

Converse Run Star Hike, o punte între vechi şi nou

Colecţia Run Star Hike, deşi alege o abordare inovativă şi surprinzătoare, păstrează linia stilistică de bază, cea de la care a luat naştere acest tip de încălţăminte sportivă. Indiferent de timpul în care au luat naştere, colecţiile Converse împletesc toate caracteristicile de bază, respectiv materialele uşoare şi design-ul specific, cărora le adaugă multă culoare, imprimeuri unice, o talpă generoasă şi accesorii unice. Astfel, tradiţionalii tenişi şi atât de confortabilii bascheţi, indiferent cât de moderni şi inovativi ar fi, nu trădează nota iniţială, ci fac o punte între vechi şi nou, adaptându-se cerinţelor noilor generaţii. Astfel, ori de câte ori îţi propui să procuri încălţăminte comodă, uşoară, dar şi modernă, Converse Run Star Hike poate reprezenta cea mai bună alegere. 

Magazinul online PRM te aşteaptă cu noile colecţii de încălţăminte sportivă

Fie că preferi o pereche de tenişi Converse, fie că îţi îndrepţi atenţia către o pereche de adidas Nizza, oferta magazinului PRM te ateaptă oricând pentru a face cele mai bune alegerei. Misiunea ta va fi uşoară, tocmai datorită diversităţii modelelor pregătite pentru a veni în întâmpinarea oricăror preferinţe în materie de ţinute de zi sportive, urban-casual sau effortless. Converse Run Star Hike poate fi pata de culoare şi stil pe care tu o vei adăuga outfit-urilor tale, ajutându-te să te simţi confortabil, dar şi să arăţi foarte bine.

Verifica de asemenea:

Adidasi Converse Run Star MotionAdidasi Converse Chuck Taylor All StarAdidasi Converse One StarAdidasi adidas Swift Run
Adidasi Chuck Taylor All Star CXAdidasi Chuck Taylor All Star LiftAdidasi Chuck Taylor All Star MoveAdidasi Converse Chuck 70
Adidasi Converse Weapon CX