Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Clarks Originals pentru Bărbați

79 produse

Clarks Originals este o colecție de încălțăminte pentru fiecare bărbat adevărat. Se referă la cele mai clasice modele ale acestui brand, așa ca putem spune cu siguranță ca aceste modele se potrivesc perfect pentru stilizări casual. Încălțămintea Clarks Originals a debutat pentru prima dată în 1950, deși a fost apreciată abia după peste zece de ani. Vrei să te convingi care este fenomenul acestei colecții? Atunci cunoaște articolele brandului britanic! Îți garantăm că vei găsi ceva la SneakerStudio.ro!

 


Încălțăminte iconică din Marea Britanie


Povestea mărcii Clarks datează din prima jumătate a secolului al XIX-lea. În 1825, doi frați - Cyrus și James - au înființat o afacere de încălțăminte în satul englez Street, district Somerset. La început, compania a fost implicată în producția de covoare și papuci din piele de oaie. Produsele inovatoare din lână au plăcut destinatarilor, așa că brandul și-a extins operațiunile în Irlanda, iar în deceniile următoare și în Canada și Australia. Conducerea companiei a trecut în familia Clark din generație în generație și chiar și astăzi marea majoritate a acțiunilor companiei se află în mâinile familiei. Aceasta este cea mai bună dovadă a cât de importantă este tradiția pentru marca Clarks.


În acest moment, pantofii Clarks pentru bărbați sunt considerați iconici (mai ales în Marea Britanie). În Romania, acest lucru contează, deoarece alegând chiar și un singur model Clarks, poți fi sigur că te remarci din mulțime. De asemenea, merită reținute proprietățile de sănătate ale acestei încălțăminte - elementele sale au grijă de confortul picioarelor, adaptându-se la forma acestora.


Produsele brandului Clarks Originals la SneakerStudio.ro


Oferta magazinului SneakerStudio.ro include modele bărbătești originale Clarks, al căror design se referă la icoane de acum mulți ani. Stilul intrigant, simplitatea și minimalismul, totodată confortul și comoditatea sunt chestiunile care te vor face să vrei să porți acești pantofi tot timpul! Aspectul lor modern și totodată brut este influențat de cusăturile groase și de o talpă deschisă la culoare și moale, confecționată din crep natural.


Pantofii Clarks pentru bărbați sunt alegerea perfectă pentru utilizatorii care prețuiesc stilul mai presus de orice. Daca iti place sa porti pantofii din piele de căprioară, originali si eleganti, aceștea sunt un must-have pentru ținutele tale de zi cu zi. Încălțămintea de acest tip se va combina excelent cu ținutele smart casual, sublinindu-ți simțul gustului.


Dacă crezi că modelele minimaliste de pantofi din piele într-un stil semi-formal sunt plictisitoare, vei fi surprins de selecția lor largă. Magazinul nostru online oferă numeroase variante de încălțăminte Clarks. Datorită acestui fapt, fiecare bărbat poate găsi cu ușurință un model care să se potrivească perfect gustului său individual. Pantofii diferă, printre altele, prin silueta, înălțimea căputei, finisarea materialului, precum și culorile.


Îți plac proiectele neconvenționale? Clasicul condimentat cu extravaganță ți se potrivește perfect? Dacă da, atunci produsele disponibile la această categorie au fost create tocmai pentru tine! Convinge-te singur ce-ți poate oferi linia Clarks Originals!

Filtrare
Mărime
Preț
Colecție
  • 1
    inclusiv
    2
1
z
2
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel