Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Napapijri pentru Bărbați

101 produse

Napapijri este un brand intrigant care datează din 1987. Stabilit în orașul italian Aosta, designul său se referă la stilul scandinav și șic. Însuși numele mărcii se referă la numele finlandez pentru Cercul Arctic. Inspirația pentru lansarea liniei Napapijri pentru bărbați a fost cel mai înalt vârf din Alpi - Mont Blanc, care a influențat fără îndoială întregul caracter al acestui brand. Vrei să afli mai multe? Atunci vezi ce produse am pregatit în aceasta categorie!


Napapijri: îmbrăcăminte bărbătească pentru cei cărora le plac provocările


Ideea principală a liniei masculine Napapijri este că viața este o călătorie continuă de la pol la pol, iar această călătorie garantează omului dezvoltare continuă. Această idee se aplică perfect conceptului de proiectare a îmbrăcămintei pentru bărbați Napapijri, care a devenit rapid un succes. Vorbim in primul rand despre primele modele ale brandului, si anume celebra Bering Bag si geaca Skidoo. Nu există nicio îndoială că, datorită acestor două produse, brandul a cucerit inimile pasionaților de outdoor și a sneakerhead-erilor din întreaga lume.


Îmbrăcămintea pentru bărbați Napapijri nu este doar funcțională și confortabilă, ci, cel mai important, stilată. Designul fiecărui proiect este în concordanță cu tendințele actuale din lumea streetwear-ului. Ceea ce merită să acordați atenție este, fără îndoială, calitatea înaltă a materialelor și execuția atentă a fiecărui proiect.

Aceste caracteristici sunt menite să ofere confort și comoditate pasionaților de călătorii și expediții extreme. Produsele mărcii Napapijri pentru bărbați sunt destinate în primul rând bărbaților curajoși care așteaptă de la viață tot ceea ce este mai bun. Îmbrăcămintea sport funcțională se simte grozav în compania unui hanorac pentru bărbați și a unei căciuli iarnă.

 

Îmbrăcăminte pentru bărbați Napapijri contemporan

 

În cazul îmbrăcămintei pentru bărbați Napapijri, inspirația vine din două surse. Prima este vârful Alpilor menționat mai sus (Mont Blanc), iar a doua sunt adevărații exploratori, printre altele, Vitus Bering. Fascinația pentru peisajul polilor și, în același timp, dorința de a rămâne pe vârf, au avut ca rezultat crearea unor proiecte atât de importante pentru gecile de iarnă pentru bărbați Napapijri, precum gecile Skidoo și Rainforest, care sunt și astăzi foarte populare.

 

Stilul casual al brandului merge mana in mana cu spiritul sportiv al fiecarui proiect, ceea ce confera brandului o pozitie inalta in topul producatorilor de imbracaminte outdoor. Daca te consideri un aventurier, imbracamintea acestui brand nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta!

 

Geci de iarnă bărbătești de marcă Napapijri la SneakerStudio

 

Dacă ești un bărbat cu un stil de viață activ, ar trebui să verifici îmbrăcămintea și încălțămintea pentru bărbați Napapijri, disponibile în oferta SneakerStudio. Aici vei gasi, printre altele, gecile iconice ale brandului finlandez care iti vor oferi confort chiar si in cele mai nefavorabile conditii.

 

Datorită utilizării soluțiilor moderne, acestea pot rezista la umezeală și păstrează căldura, ceea ce le face echipamente indispensabile atât pentru drumețiile montane, cât și pentru plimbările obișnuite de toamnă prin oraș.

 

De asemenea, merită să acordați atenție accesoriilor pentru bărbați Napapijri, precum rucsacuri și borsete practice. Sunt accesorii functionale pe care le poti folosi perfect in timpul excursiilor in aer liber, dar si zilnic. Se caracterizează printr-o structură durabilă și rezistență la deteriorări mecanice, astfel încât să poată face față tuturor condițiilor.

 

Dacă prețuiești eleganța minimalistă, tipică stilului scandinav, vei fi interesat și de tricourile pentru bărbați și hanoracele brandului finlandez. Sunt păstrate în culori discrete și croieli clasice, datorită cărora se vor potrivi perfect în ținutele tale de zi cu zi. Vizualizează categoria de îmbrăcăminte pentru bărbați Napapijri la SneakerStudio și completează-ți garderoba cu haine la modă direct din Finlanda!

Filtrare
Sex
Mărime
Preț
Colecție
Tipul
Tipul de hanorac
  • 1
    inclusiv
    3
1
z
3
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel