Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

The North Face Bărbați

34 produse

The North Face este unul dintre cei mai mari producători de îmbrăcăminte și echipamente pentru activități în aer liber. Pentru durabilitatea și funcționalitatea extraordinară, este apreciat de pasionații de activități montane și pentru înțelegerea și sprijinul în realizarea viselor - toți sportivii. Colecția The North Face pentru bărbați este un care oferă nu numai produse, ci și inspirație. Vrei să știi la ce ne referim? Vizualizează categoria de mai jos!


Câteva cuvinte despre începutul în sine al The North Face


Începutul colecției pentru bărbați The North Face datează din 1966. Atunci Doug Tompkins a fondat un mic magazin cu schiuri și echipament turistic. Doi ani mai târziu, i s-a alăturat prietenul care, la fel ca și Doug, era un mare fan al activităților outdoor. Pe baza experienței lor extinse în domeniul alpinismului, schiului și trekking-ului, Doug și Kenneth știau ce vor aștepta viitorii lor clienți de la sortiment. Așa deci, din dragoste pentru activitățile outdoor, a luat naștere brandul The North Face.


În 1969, a apărut pe piață primul produs inovator, și anume, rucsacul Ruthsack. Totuși, acesta nu este sfârșitul evenimentelor importante legate de această dată. În același an, The North Face a sponsorizat prima expediție: cercetările de pe Muntele Logan realizate de către Institutul Arctic din America de Nord. După cum s-a dovedit mai târziu, aceasta a fost doar începutul activităților de acest tip.


Haine bărbătești The North Face


Oferta The North Face pentru bărbați include o mulțime de articole de îmbrăcăminte diferite, așa că este ușor să alegi o ținută completă pentru activități outdoor. Poți începe de la elementele de bază, și anume, de la geacă. Aceasta va avea o influență decisivă asupra confortului tău termic. Modelele disponibile în sortimentul acestui brand se disting prin izolație excelentă, iar variantele rezistente la ploaie - cu un nivel ridicat de impermeabilitate. Merită să investești într-o geacă de top, deoarece este un produs care îți va servi o mulțime de ani, în condițiile meteorologice foarte diversificate. De aceea, modelele cum ar fi geaca The North Face pentru bărbați par a fi cea mai bună alegere posibilă.


Al doilea element cheie al unei ținute turistice sunt, bineînțeles, pantofii. Brandul North Face a pregătit mai multe propuneri pentru cei care așteaptă fiabilitate de la încălțămintea lor. Modelele de trekking pentru bărbați îți vor garanta confort chiar și în cele mai solicitante condiții și îți vor proteja picioarele împotriva vătămărilor grave.


Oferta producătorului include și hanorace și tricouri pentru bărbați. Nu au un caracter deosebit de outdoor - le poți folosi cu satisfacție în fiecare zi. Se caracterizează printr-o manoperă atentă și design atractiv, deci le poți folosi cu succes pentru a crea ținute urbane atrăgătoare și confortabile.


Ce ar fi sortimentul brandului de articole outdoor fără accesorii practice? În magazinul nostru online vei găsi, printre altele, rucsacuri și borsete The North Face. Îți vor permite să te împachetezi pentru fiecare escapadă. Rucsacii impermeabili vor face față condițiilor dificile, iar borsetele îți vor oferi acces comod la cele mai necesare articole în timpul călătoriei. Oferta include și căciuli bărbătești – atât beanies de iarnă, cât și modele de vară cu cozoroc.


The North Face la SneakerStudio.ro


În oferta magazinului online SneakerStudio.ro vei găsi geci, pantofi, hanorace și genți de la The North Face. Fiecare dintre produse se caracterizează printr-o durabilitate excelentă și un design captivant. Indiferent ce fel de activitate outdoor preferi, în această categorie vei găsi cu siguranță un proiect care se potrivește perfect nevoilor tale. Nu aștepta și vizualizează astăzi ce îți putem oferi! Îți garantăm că vei ieși cu coșul plin și...cu zâmbetul pe buze!

Filtrare
Sex
Mărime
Preț
Colecție
Tipul
Tipul de hanorac
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel