Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

adidas Performance pentru Bărbați

44 produse

Linia adidas Performance este o colecție unică dedicată atleților aspiranți și celor ce adoră stilul de viață activ. Dacă vrei să faci pași fermi, indiferent de sportul practicat, alege o pereche de încălțăminte din colecția Performance. În selecția SneakerStudio, poți găsi pantofi sport confecționați din materiale inovatoare, de calitate superioară, care uimesc prin designul unic. Pantofii sport adidas Performance au modele multicolore, fosforescente. Dacă preferi un look clasic, nu îți face griji: tot vei găsi o pereche perfectă. Unele modele disponibile pe site-ul web SneakerStudio sunt prevăzute cu spumă Boost granulată. Asigură randament la fiecare pas, pentru ca performanța ta să fie și mai ridicată!

 


Aplicare 100% a planului de afaceri – scurt istoric al mărcii adidas


Marca adidas a fost creată în 1949. A fost înființată de Adolf Dassler, un întreprinzător german. De la bun început, obiectivul său a fost să revoluționeze piața. Și a reușit. Încălțămintea adidas a transformat complet această industrie, fiind fabricată din materiale durabile, pentru a proteja picioarele de posibile răni. Pantofii sport au devenit articole îndrăgite de profesioniști și atleți aspiranți deopotrivă. Aceștia au fost (și încă sunt) purtați de cele mai mari staruri. Marca adidas a avut la bază dezvoltare continuă, pasiune și perfecțiune, devenind astfel una dintre cele mai recunoscute companii din lume. Articolele lor inovatoare se bucură de modele și materiale deosebite, fiind în permanență îmbunătățite pentru a crea încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii de cea mai bună calitate.


Atinge-ți toate obiectivele cu pantofii sport adidas Performance, disponibili în magazinul SneakerStudio


Fiecare atlet are nevoie de un echipament adecvat pentru a se perfecționa și a obține performanțe. Pantofii sport adidas Performance – încălțămintea perfectă pentru a-ți urma pasiunile. Descoperă selecția SneakerStudio și alege o pereche de încălțăminte care să corespundă nevoilor tale. Dacă îți dorești o ținută pentru antrenamente, nu uita de secțiunea noastră adidas Performance ce include oferte sport.

Filtrare
Brand
Sex
Mărime
Preț
Colecție
  • 1
    inclusiv
    2
1
z
2
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel