Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Alpha Industries

914 produse

Alpha Industries încălțăminte și îmbrăcăminte

Alpha Industries este unul dintre brandurile americane legendare pe care l-au îndrăgit oamenii din întreaga lume. Ar trebui să-i fim recunoscători pentru moda pentru îmbrăcămintea militară. Produsele sale sunt disponibile pentru toată lumea din 1959. Geaca Alpha Industries, asociată până acum doar cu armata americană, a apărut pe străzile multor orașe. Odată cu ea, s-au răspândit și hanorace și tricouri. La SneakerStudio vei găsi, printre altele geci bomber la modă și geci de pilot decorate cu galoane Stars and Stripes sau sigla NASA. Verifică ce produse Alpha Industries vei găsi numai la noi!


Geci iconice Alpha Industries


Printre îmbrăcămintea bărbătească de la Alpha Industries, puteți găsi, mai ales, geci la modă – exact acelea care au devenit semnul distinctiv al legendarilor eroi din film. Geaca de pilot Maverick din „Top Gun” sau iconica geaca parka de șofer de taxi din filmul cu același titlu al lui Martin Scorsese sunt unul dintre cele mai recunoscute produse ale mărcii. Datorită lor, toată lumea poate arăta ca Tom Cruise sau Robert De Niro. Designul atractiv al gecilor și al hanoracelor Alpha Industries este însoțit de durabilitatea lor excelentă. Toate datorită utilizării unor materiale de înaltă calitate, preciziei și atenției la detalii.


Brandul Alpha Industries nu numai pentru domni


Alpha Industries pentru femei este o colecție în care fiecare femeie va găsi geci streetwear prevăzute cu soluții care garantează o izolare termică și o ventilație adecvată. Stilul militar adaptat nevoilor femeilor dă roade sub forma unor ținute atractive, mai ales în combinație cu sneakerși la modă. Sortimentul producătorului include și hanorace Alpha Industries, printre care domină motivele Agenției Naționale Aeronautică și Spațială. Dealtfel, >Alpha Industries NASA este o colecție care de multă vreme constituie o tendință permanentă în moda urbană.


Îmbrăcămintea producătorului american este o soluție excelentă pentru sezonul de tranziție când este mai bine să nu ieși din casa fără o geacă confortabilă. Merită atenție chiar și modelul Alpha Industries MA-1, care a fost pus la dispoziția civililor ca prima geacă militară din SUA.


Alpha Industries — nu numai geci


Geaca Alpha Industries nu este singurul produs al brandului american pe care îl poți găsi în magazinul nostru. Oferim mult mai mult – de la tricouri la modă, prin pantaloni scurți, până la accesorii precum rucsacuri, genți și borsete. La SneakerStudio nu au lipsit nici costume de baie pentru femei și bărbați. Un echipament obligatoriu pentru fiecare fan de streetwear este totuși hanoracul iconic Alpha Industries. Doar la noi îl vei găsi potrivit pentru toate cazurile: hanorace pentru femei, bărbați, descheiate și iconicele hoodies cu accente grafice și logo-uri interesante. Toate acestea se caracterizează printr-un design la modă și manoperă de înaltă calitate. Dacă nu ai încă un astfel de hanorac în garderobă, trebuie neapărat să-ți completezi aceste lipsuri!


Îmbracă-te cu Alpha Industries de la SneakerStudio!


Brandul american este cea mai bună alegere pentru fiecare sneakerhead. Articolele brandului se prezintă foarte atractiv în combinație cu cele mai la modă colecții de încălțăminte sport. Prin urmare, familiarizează-te cu sortimentul nostru și alege produse care îți vor atrage atenția și îți vor pune în evidența stilul!

Filtrare
Brand
Sex
Mărime
Preț
Colecție
Tipul
Tipul de hanorac
1
z
23
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel