Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Carhartt WIP

377 produse

Geneza liniei streetwear „Work in Progress” a brandului iconic Carhartt datează din 1990. Mulți ani de tradiție combinați cu atenția pentru calitate și fiecare detaliu au făcut ca logo-ul său să fie recunoscut în întreaga lume. Deși istoric Carhartt s-a concentrat pe producția de îmbrăcăminte de lucru, schimbările în viziunea companiei au făcut ca marca să ocupe o poziție specială în rândul brandurilor de modă stradală.


Carhartt WIP – funcționalitate și nonșalanță


Deja la prima vedere poți vedea că produsele acestui brand sunt o propunere excelentă pentru oamenii care prețuiesc stilul urban și confortul de zi cu zi. La SneakerStudio vei găsi o selecție largă de hanorace și tricouri Carhartt WIP care se vor dovedi excelente pentru multe ocazii diferite. Croielile clasice sugerează ideea stilului stradal de pe vremuri și asigură confortul de utilizare.


În zilele mai friguroase, geaca parka cu glugă izolată termic, detașabilă, se va dovedi perfectă. Realizată din material impermeabil, sunt disponibile in culori practice, universale. Fanilor stilului lejer le vor plăcea și șepcile moi, produsul emblematic al Carhartt WIP, care, cu o precizie de ceasornicar, combină stilul modern, lejer și le garantează cea mai importantă sarcină: de a asigura căldură și confort în zilele geroase. Pe de alta parte, șepcile clasice de tip „dad hat” vor fi utile în zilele de primăvară și vară.


Estetica sportivă propusă de Carhartt este completată de rucsacuri de oraș spațioase si borsetele unisex în care încapă orice mărunțișuri si gadgeturi.


Carhartt WIP - indicator al unui stil sportiv


Răsfață-te cu stilul lejer american în fiecare zi și combină un tricou de marcă cu un logo caracteristic cu blugi și sneakerși clasici. Stilul lejer a făcut ca produsele brandului să fie deosebit de populare printre rapperi și iubitorii de stilul hip-hop.


Brandul american a colaborat cu scena skate și BMX, a fost vizibil în videoclipuri și, în consecință, a fost rapid acceptat de lumea „străzii”. Alegând hainele de la brandul Carhartt, poți fi sigur că alegi un confort nepământesc de utilizare și un look la modă. Fie că ai nevoie de hanorace, tricouri sau geci damă de tranziție pentru uz zilnic sau pentru escapade de weekend, poți fi sigur că te vei prezenta bine în timpul oricăror activități în aer liber.


Ceva de excepție de la Carhartt


Marele avantaj al hainelor de la linie Carhartt WIP este caracterul lor universal. Puternic asociate cu curentul clasic al streetwear-ului american, îți permit să creezi un outfit lejer, excelentă pentru orice anotimp.


Forma lor neforțată, designul minimalist și utilizarea versatilă atrag o mulțime de fani ai acestui brand. Ispititoare prin simplitate, permițându-vă să construiți orice stil - se regăsesc excelent în compania hainelor și accesoriilor formale și casual. Produsele brandului american reamintesc colecțiile Wood Wood și stilul pur Vans, în forma sa cea mai clasică.


Producătorul își dovedește poziția pe piață prin crearea de îmbrăcăminte excelentă prin naturalețea sa. Carhartt transformă formele clasice, în stil urban, într-o modă funcțională, distinctivă pentru fiecare anotimp.


Dacă ești în căutarea unei îmbrăcămintei clasice care să devină baza pentru noi stilizări, verifică neapărat ce a pregătit Carhartt tocmai pentru tine. În oferta SneakerStudio vei găsi tricouri, pantaloni scurți, hanorace, geci și tot felul de accesorii de la brandul Carhartt WIP care îți vor permite să te îmbraci confortabil și cu gust.

Filtrare
Brand
Sex
Mărime
Preț
Colecție
Tipul
Tipul de hanorac
1
z
10
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel