Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Converse – pantofi, îmbrăcăminte și accesorii

282 produse

Converse – pantofi și îmbrăcăminte

Este greu de găsit un al doilea brand la fel de înrădăcinat în cultura pop precum Converse. Bascheții acestui producător au cucerit (și tot mai cuceresc!) terenuri de baschet, scene rock și decoruri ale celor mai mari hituri cinematografice de la Hollywood. Această încălțăminte identifica persoanele aparținând unor subculturi diferite și le-a permis să-și exprime caracterul rebel. Astăzi ei ispitesc cu tot ceea ce este indisolubil legat de ei - cu propria lor poveste. Sunt purtați atât de tineri, cât și de persoanele în vârstă care își prețuiesc stilul original. Tocmai din acest motiv, în oferta bogată a SneakerStudio, fiecare va găsi o pereche de pantofi Converse potrivită ideal pentru gusturile și nevoile individuale.


Converse – sortiment diversificat la magazinul SneakerStudio


Indiferent dacă te interesează pantofii înalți Converse sau bascheții clasici, în gama variată a magazinului nostru vei găsi perechea ideală pentru tine. Producătorul oferă bascheții confecționați din diverse materiale. Așa că îți poți procura Converse de piele sau modele din jeans sau piele de căprioară. De asemenea, brandul oferă o mare varietate în ceea ce privește modelele. Dacă sunteți interesat de soluții universale, alegeți un model basic neted. Totuși, dacă vrei să experimentezi puțin, poți alege bascheții decorați cu ceva mai mult decât doar steluța iconică. Converse oferă cea mai bogată selecție în ceea ce privește paleta de culori – bascheții literalmente toate culorile curcubeului.


Cele mai populare modele de pantofi Converse


Deși Converse este asociată în primul rând cu bascheți legendari, are mult mai mult în ofertă. Putem găsi aici atât ghete cu gleznă înaltă, termoizolante, pentru iarnă, cât și tenișii joși, din piele. De cel mai mare interes se bucură tot timpul pantofii din colectia Converse All Star(in special legendarii Chuck Taylor All Star) și Converse One Star. Deși povestea lor începe în arenele de baschet, ei s-au regăsit repede în moda de stradă. Principalul lor avantaj este versatilitatea, datorită căreia se potrivesc excelent pentru diferite tipuri de stilizări de zi cu zi. Pe lângă bascheți, ținutele casual vor fi completate, printre altele, de sneakerși Converse Fastbreak Hi Snake. O gamă largă de bascheți Converse permite tuturor să aleagă un model care să se potrivească perfect stilului său individual.


Converse – nu numai pantofi


Sortimentul SneakerStudio include nu numai pantofi de la Converse. Vei găsi și alte produse precum îmbrăcăminte și accesorii practice. Dacă ești în căutarea unor tricouri, șepci sau rucsacuri la modă, te afli la locul potrivit! Un must-have absolut în garderoba fiecărui sneakerhead este hanoracul Converse. Te așteaptă și acesta în oferta magazinului nostru!


Cucerește orașul cu Converse!


Când Marquis Mills Converse și-a deschis fabrica în 1908, nu a putut să știe că bascheții lui vor cuceri într-o zi lumea, devenind o icoană. Și mai mult! Pantofii acestui brand au supraviețuit tot acest timp într-o formă aproape neschimbată. De aceea, modelul Chuck Taylor All Star nu poate fi numit altfel decât o legendă vie. Iar tu, ai deja perechea ta? Dacă încă nu o ai, te invităm la cumpărături!

Filtrare
Sex
Mărime
Preț
Colecție
Tipul
Tipul de hanorac
1
z
8
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel