Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

HOKA ONE ONE

57 produse

Hoka One One

Jogging-ul este pasiunea ta. Anual iei parte chiar la mai multe maratoane anual. Sau poate vrei doar să-ți începi aventura cu alergarea? Pantofii Hoka One One vor fi perfecți în fiecare dintre aceste cazuri! Aceștia sunt așa-numiții pantofi de alergare maximaliști care asigură o amortizare excelentă și elasticitatea mișcărilor. Acest lucru se datorează geometriei unice a tălpii, care, la rândul său, se caracterizează printr-un volum mare și spumă amortizantă, precum și o densitate mai mică decât pantofii de alergare standard. Vizualizează oferta de pantofi de la acest producător în magazinul SneakerStudio! Include atât modele pentru femei cât și pentru bărbați, în diverse variante si culori.


Hoka One One - Partenerul tău de încredere în antrenament și viața de zi cu zi


Marca Hoka One One a luat naștere în 2009 în Franța. A fost fondată de doi foști angajați ai companiei Salomon, care produce îmbrăcăminte, încălțăminte și alte accesorii pentru alergare. Domnii și-au folosit cunoștințele pentru a crea Încălțăminte de alergare femei de alergare femei care sunt acum recunoscuți de alergătorii din întreaga lume. Experții sunt de acord că Hoka One One a revoluționat piața încălțămintei sport. Toate acestea datorită raportului dintre greutatea mică a pantofului și grosimea tălpii și a pernei de amortizare.


Ceea ce este interesant, așa cum recunosc înșiși producătorii de pantofi, aceștia sunt inspirați din bicicletele de munte. De ce? Deoarece aceste biciclete se deplasează pe terenuri foarte dificile, minimizează șocurile fără probleme. La fel ca tipul de încălțăminte de alergare discutat, care minimizează tensiunea musculară în timpul exercițiilor și ajută la reducerea efectelor de oboseală ai acestora.


Curiozitățile legate de acești pantofi nu se termină aici. Este timpul să spunem câteva cuvinte despre denumirea destul de misterioasă a companiei. Se pare că provine din limba maori vorbită de indigenii din Noua Zeelandă. „Onay” „Onay” nu înseamnă decât „Timpul pentru zbor”. Aceasta spune foarte multe despre ghete Hoka One One, nu-i așa?


Acești pantofi de alergare sunt pentru mine?


Creatorii Hoka One One recunosc că au dat naștere acestei companii pentru că, inspirați de traseele montane, și-au dorit să creeze încălțăminte care să mărească rezistența alergătorilor în timpul întrecerilor. Au vrut să realizeze acest lucru prin proiectarea de pantofi care să permită coborârea mai rapidă din munți. Au obținut, totuși, un efect mult mai complex prin crearea de încălțăminte care este perfectă pe oricare dintre trasee - oraș, munte, plat...


Nu este greu de concluzionat că Hoka One One este încălțăminte pentru toți alergătorii. Aceasta va fi un suport de încredere pe orice tip de teren și se va adapta oricărui tip de picior.

De asemenea, nu este lipsit de importanță designul lor intrigant. Ce culoare și model visezi sa ai? Te putem asigura că vei avea de unde alege!


Haide sa facem un rezumat - ce caracterizează pantofii de alergare Hoka One One?

  

  • Tehnologia cushioned midsole care oferă confort și stabilitate excepționale.

  • Tehnologia Meta-Rocker, și anume, geometria unică a tălpii împreună cu structura mulinetelor, care susțin pasul natural al alergătorului.

  • Tehnologia Active Foot Frame, si anume, structura tălpii, constând în înălțimea mai mare a marginilor din jurul piciorului. Tocma aceasta este cea care dă senzația de unitate cu încălțămintea și face ca pantofii acestui producător să fie perfecți pentru toți alergătorii.

 

În SneakerStudio veți găsi, de asemenea, pantofi de la marca franceză Veja și marca americană Saucony.

Filtrare
Sex
Mărime
Preț
Colecție
  • 1
    inclusiv
    2
1
z
2
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel