Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Moon Boot - pantofi

61 produse

La 20 iulie 1969 lumea noastră s-a schimbat, deși, în mod paradoxal, nu aici pe Pământ s-au întâmplat lucruri mărețe. Pentru prima dată, omul a pus piciorul pe Lună! Acest picior a trebuit să fie încălțat corespunzător pentru a supraviețui în condiții cosmice extrem de ostile. Pantofii lunari pentru echipajul Apollo 11 l-au inspirat atât de mult pe antreprenorul italian Giancarlo Zanatta încât a decis să producă încălțăminte similară destinată deplasărilor pe... străzi înzăpezite. Așa a fost creat brandul Moon Boot la începutul anilor 70. Află mai multe despre acest brand și vezi ce modele uimitoare te așteaptă la SneakerStudio!


Cizme de zăpadă Moon Boot – cum a început totul?


Tecnica Group Giancarlo Zanatty producea deja în 1960 îmbrăcăminte de iarnă și echipament de schi. 10 ani mai târziu, și-a completat oferta cu unul dintre cele mai recunoscute produse în ziua de astăzi - pantofii Moon Boot. De la bun început, ei au atras atenția prin forma lor originală și detaliile caracteristice. S-au bucurat de cea mai mere faimă imediat după misiunea Apollo 11, dar au apărut din nou în anii 2000 pe valul de tendințe retro-futuriste. Cu toate acestea, cei care cred că aspectul original este singurul avantaj al acestor pantofi, se înșală. Acestea, de asemenea, se disting prin proprietăți tehnice favorabile, datorită cărora se dovedesc utile în condiții dificile de iarnă.


Încălțăminte Moon Boot - șic de iarnă


„Pantofii Moon” atrag atenția cu siluetele lor masive și căputele înalte din puf. Oferta brandului include și modele mai modeste - de exemplu, acele care fac ca cizme de zăpadă să seamănă cu sneakerșii obișnuiți. Unele modele sunt finisate cu o blăniță de bun gust și plăcută la atingere, altele cu păr mai lung, iar altele cu brocart sau paiete. Datorită unei astfel de varietăți, fiecare femeie își va găsi cizmele de iarnă perfecte.


Poți alege variante clasice care se vor încadra excelent în stilizările de zi cu zi, casual, dar și se mizezi pe extravaganță și să alegi accente colorate dedicate ținutelor urbane, sportive. O gamă largă de modele disponibile este un răspuns la nevoile diversificate ale consumatoarelor moderne.


Fiecare tip de încălțăminte de iarnă nu trebuie doar să se prezinte atractiv, ci mai presus de toate să ofere picioarelor condițiile corespunzătoare pentru circumstanțe solicitante. Astfel, ca orice cizmele bune de zăpadă, „Moon Boots” sunt rezistente la umezeală și ger. Ele păstrează perfect căldura și protejează picioarele împotriva zăpezii și ploii. Un alt avantaj al acestora este... ușurința. Ideea în sine vine, de asemenea, de pe Lună, unde legile gravitației sunt mai puțin restrictive decât pe Pământ. Deci nu se pot referi la „încălțăminte lunară”. Drept urmare – deși cizmele de iarnă sunt asociate cu tălpi grele și căpute groase – obții modele ușoare ca o pană, care nu-ți obosesc picioarele, chiar și atunci când le porți toată ziua.


Cu ce să asortați încălțămintea Moon Boot?


Pantofii brandului italian sunt foarte caracteristici, asa că la prima vedere s-ar putea să-ți se pară ca va fi greu să îi integrezi într-o ținută de iarnă. Nimic mai greșit! Deși, într-adevăr, ai de ales o gamă de modele care bat la ochi, poți miza oricând pe cele mai puțin extravagante. Ambele - datorită formei lor masive – pot fi purtate cel mai bine cu leggins sau pantaloni înguști. Combinând haine închise, tipice pentru acest anotimp, cu cizme de zăpadă colorate sau mai deschise, expui pantofii într-un mod plăcut pentru ochi. Efectul este completat de șireturi originale și finisaje neobișnuite pentru care brandul Moon Boot este renumit.


Moon Boot la SneakerStudio

Dacă cauți o încălțăminte solidă, care în același timp să-ți permită să adăugi un pic de culoare creațiilor gri de iarnă, consultă oferta noastră de cizme de zăpadă Moon Boot. La SneakerStudio ți-am pregătit o selecție largă de „pantofi lunari”, a căror silueta este recunoscută în toată lumea. Datorită modelelor originale, îți vei asigura un look la modă, precum și confort termic și comoditate în condiții meteorologice solicitante. Ai la dispoziție multe variante cu o estetică diferită, astfel încât să poți găsi cu ușurință ceva care să se potrivească gusturilor tale individuale.


De asemenea, în oferta noastră vei găsi: Pantofi Moon Boot pentru femei

Filtrare
Sex
Mărime
Preț
Colecție
  • 1
    inclusiv
    2
1
z
2
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel