Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Napapijri – îmbrăcăminte

208 produse

Napapijri – îmbrăcăminte

Napapijri este un brand premium italian care a fost fondat în 1987. Producând inițial genți de călătorie alpine, astăzi furnizează pe piață o gamă largă de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii. Este specializată în echipamente outdoor, iar oferta sa include nu doar îmbrăcăminte, ci și accesorii. Primele - și tot timpul cele mai recunoscute - articole ale mărcii sunt, fără îndoială, geaca Skidoo și Bering Bag. Vezi ce produse te așteaptă în sortimentul SneakerStudio!


Îmbrăcăminte Napapijri - un răspuns la nevoile pasionaților de outdoor


Știi ce înseamnă numele mărcii italiene? Acesta este cuvântul finlandez pentru cercul polar arctic. Compania nu numai că este specializată în produse outdoor, dar susține și conceptul că viața fiecăruia este o drumeție continuă. Doar deplasându-se de la un pol la altul, oamenii își pot asigura dezvoltarea. Și tocmai acestor nevoi doresc să răspundă designerii Napapijri.


În rezultat, nimeresc pe piață produse care sunt adaptate perfect la condițiile meteorologice și de mediu exigente. Ideea de călătorie continuă, aventură și apropiere de natură a ghidat brandul încă de la începutul existenței sale. Îmbrăcămintea Napapijri este caracterizată de proprietăți funcționale excelente - este durabilă, rezistentă la deteriorări mecanice și factori externi. În special gecile, gențile și rucsacurile se descurcă excelent în cazul ploii, zăpezii și umidității din aer. Îmbrăcămintea exterioară oferă, de asemenea, confort termic și protejează utilizatorul împotriva frigului pătrunzător.


Toate acestea fac ca îmbrăcămintea Napapijri să fie favorizată de iubitorii unei odihne active. Calitatea înaltă a materialelor utilizate în producție și grija pentru o manoperă atentă se traduc în fiabilitatea îmbrăcămintei și a accesoriilor chiar și în timpul unor expediții extreme. Îmbrăcămintea oferă utilizatorilor săi confort și utilizare de lungă durată - fără îndoială, îți va fi de folos mulți ani.


Moda scandinavă în varianta italiană


Fiecare marcă de îmbrăcăminte de pe piață este perfect conștientă de faptul că nu este suficient să produci haine confortabile. Mai trebuie să le proiecteze în conformitate cu tendințele actuale. De aceea, brandul italian, care furnizează pe piață, printre altele, hanorace și geci outdoor, este inspirat de moda scandinavă. Este o estetică dominată în mod vizibil de minimalism. Acesta poate fi observat și la produsele Napapijri. Se caracterizează prin croieli simple, coloristică uniformă și decorațiuni modeste.


Haine Napapijri la SneakerStudio


Magazinul nostru online oferă numeroase produse ale brandului italian. Printre acestea, sunt disponibile în primul rând, geci sport de înaltă calitate. Acestea sunt produse de top care, pe de o parte, îți vor oferi confort de zi cu zi și, pe de altă parte, vor fi utile în timpul oricăror călătorii. Așa că le poți folosi la ținutele urbane ca protecție împotriva ploii sau ca un element obligatoriu la expedițiile extreme.


Acordă atenție și la hanoracele și tricourile disponibile în sortimentul SneakerStudio. Se caracterizează printr-o manopera solidă și modele atractive și versatile. Datorită acestui fapt, le poți combina cu creațiile tale preferate sau le poți folosi la antrenamente. Este o eleganță sportivă pentru toată lumea!


Oferta noastră este completată de accesorii outdoor indispensabile, precum șepci, borsete și rucsacuri. Nu pot lipsi în nicio călătorie. Prin urmare, familiarizează-te cu sortimentul SneakerStudio și completează echipamentul care îți va permite să ai o odihnă sigură și plăcută în aer liber. Dacă ești unul dintre exploratori și aventurieri, vei îndrăgi Napapijri. Acestea sunt haine și accesorii de încredere pentru cei mai pretențioși!


De asemenea, în oferta noastră vei găsi: Îmbrăcăminte Napapijri pentru bărbați | Îmbrăcăminte Napapijri pentru femei

Filtrare
Brand
Sex
Mărime
Preț
Colecție
Tipul
Tipul de hanorac
1
z
6
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel