Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

New Balance – pantofi

335 produse

New Balance pantofi

New Balance este ultimul producător important de încălțăminte care încă produce o parte semnificativă din sortimentul în Statele Unite. Acest fapt, printre altele, dovedește calitatea produselor mărcii. Oferta noastră de pantofi pentru bărbați New Balance include diverse modele în numeroase variante de culoare, datorită cărora fiecare fan al sneakerșilor își va găsi ceva pentru el. Sortimentul nostru include atât pantofi sport pentru alergare, cât și modele lifestyle care completează excelent ținuta de zi cu zi.


Balance – modele populare


Unul dintre cele mai populare modele ale producătorului este New Balance 996 pentru bărbați care combină tradiția mărcii și soluțiile inovatoare. Acestea aparțin grupului de pantofi preferati ai comunității sneakerhead. Un alt produs pe care fanii încălțămintei sport îl aleg cu plăcere este New Balance 420. Se aseamănă foarte mult cu 996, deși se disting printr-o formă mai puțin dinamică. Datorită acestui lucru, arată grozav ca element al stilizărilor casual. De remarcat sunt și pantofii New Balance 574 pentru bărbați. În comparație cu modelele menționate mai sus, au striații mai bune, oferind un nivel mai ridicat de aderență. Acest lucru îi face perfecți pentru plimbări lungi și călătorii., sunt O gură de aer proaspăt oferă pantofii New Balance 247 pentru bărbați, care au debutat abia în 2017. Deși aplică din plin câteva soluții realizate până în prezent, folosesc și tehnologii inovatoare, asigurând astfel confort maxim pentru utilizatori.


Pantofii New Balance pentru bărbați – o încălțăminte cu tradiție


În primele decenii de existență New Balance, brandul nu producea deloc pantofi, ci doar branțuri pentru încălțăminte. Modelul lor s-a bazat pe structura ghearelor de găină, care - conform observațiilor fondatorului mărcii - asigurau un echilibru perfect pentru păsările care nu zboară. Când a venit momentul primilor pantofi, New Balance i-a confecționat din piele de cangur. Era un produs de top, destinat jucătorilor profesioniști de baseball, remarcat printr-un preț ridicat. De atunci, brandul nu încetinește, oferind noi hituri pe piață și convingând chiar și vedetele.


Ceea ce este cel mai interesant, timp de multe decenii de remarcabilă istorie, marca New Balance a fost ghidată de politica "Endorsed by Noone", ceea ce însemna că nu plătea vedetelor pentru a-și face publicitate produselor, care trebuiau să se apere singure. A fost într-adevăr așa, și - în mod paradoxal - a atras multe nume mari. Celebrități precum Steve Jobs, Bill Clinton și Tom Cruise au cedat în fața unor proiecte excelente ale brandului. Așa că poți vedea singur că aceasta este încălțămintea pe care toată lumea o va plăcea, indiferent de zona de activitate.


New Balance – pantofi pentru bărbați la SneakerStudio


Vedetele - la fel ca mulți alți fani ai New Balance - aleg acest brand având în vedere valori funcționale ale încălțămintei sale. Într-un cuvânt – aceasta este elementul de bază al echipamentului sportiv pentru oamenii care trăiesc activ. Dacă te uiți vreodată la joggeri sau cei care frecventează sală de forță, vei observa cât de mulți dintre ei s-au decis să includă modele New Balance în ținuta lor de antrenament. Nu e de mirare - la urma urmei, acestea sunt faimoși pentru utilizarea tehnologiilor inovatoare care asigură amortizarea impecabilă și stabilizarea piciorului în timpul mișcării.


Numele New Balance nu a apărut din senin. Utilizatorii apreciază foarte mult libertatea de mișcare oferită de încălțămintea acestui brand. Pantofii garantează picioarelor condiții optime pentru exerciții fizice, lăsând aerul să treacă și eliminând umezeala. Este o alegere excelentă pentru toți cei cărora le place să trăiască activ.


Designul atemporal al încălțămintei New Balance pentru bărbați prezintă, de asemenea, importanță. Pantofii se caracterizează prin siluete clasice, ceea ce îi face nu doar un element la modă al ținutelor sport, ci și o completare perfectă pentru ținutele de zi cu zi, casual. Sunt disponibile într-un număr infinit de variante de culoare, astfel încât fiecare va găsi ceva pentru sine în sortimentul SneakerStudio.


Familiarizează-te cu sortimentul legendarului brand american și vezi ce modele New Balance îți vor plăcea cel mai mult!

Filtrare
Sex
Mărime
Preț
Colecție
Tipul
Tipul de hanorac
1
z
9
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel