• Îmbrăcăminte
      • Pantaloni scurţi
      • Pulovere și cardigane

Polo Ralph Lauren

Numărul de produse: 3
popularitate
Gen
Mărime
Culoare
Preț
-50%
Polo Ralph Lauren pantaloni scurți Golf Short-Athletic bărbați, culoarea bleumarin 781757954001-navy
Polo Ralph Lauren pantaloni scurți Golf Short-Athletic
Preț actual:
289.90 LEI
Preț normal: 579.90 LEI
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere: 419.90 LEI
-27%
Polo Ralph Lauren pulover Coolmax longsleeve Crewneck bărbați, culoarea bleumarin 781862820001-navy
Polo Ralph Lauren pulover Coolmax longsleeve Crewneck
Preț actual:
489.90 LEI
Preț normal: 679.90 LEI
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere: 549.90 LEI
-50%
Polo Ralph Lauren pulover Coolmax longsleeve Crewneck bărbați, culoarea gri, light 781862820002-navy
Polo Ralph Lauren pulover Coolmax longsleeve Crewneck
Preț actual:
339.90 LEI
Preț normal: 679.90 LEI
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere: 489.90 LEI

Produse Polo Ralph Lauren – caracteristicile mărcii

Care sunt caracteristicile distinctive ale mărcii Polo Ralph Lauren?

  • Un logo care este cunoscut de câteva decenii, înfățișând un jucător de polo pe un cal. La produsele noi, precum colecția de tricouri Polo Ralph Lauren, designerii măresc uneori semnul, făcându-l decorul central al hainelor.
  • Stilul este destul de consistent, inspirat din moda clasică, elegantă, dar realizat într-un stil sportiv, confortabil. 
  • Ofertele Polo Ralph Lauren se remarcă prin versatilitate. Este aleasă atât pentru ieșiri casual cât și pentru întâlniri de afaceri 
  • Printre cele mai mari inspirații, aparent contradictorii, sunt disciplinele sportive populare în SUA, stilul preppy și moda glamour.

Ofertele Polo Ralph Lauren – modă sportivă și eleganță

Deși produsele Polo Ralph Lauren sunt asociate cu eleganța, nu înseamnă neapărat un caracter minimalist. Desigur, tricourile polo, cămășile și mânecile lungi clasice nu șochează prin croiala, culorile sau elementele suplimentare, dar unele colecții se concentrează pe modele mai îndrăznețe și pe caracteristici mai diverse. Moda sportivă a fost întotdeauna o inspirație pentru designerii casei de modă al căror logo arată un jucător de polo. 

Pentru cine este îmbrăcămintea Polo Ralph Lauren?

Modelele originale Polo Ralph Lauren se adresează celor care apreciază combinația de calitate dintre clasic și modern. Ideea designerului american de la bun început a fost să vândă nu numai lux, ci și o dispoziție pozitivă care afectează pozitiv stima de sine. Puterea individului și unicitatea sa este simbolul stilului disponibil în colecția brandului Polo Ralph Lauren magazin online. Fie că este vorba de tricouri bărbați, un pulover sau pantofi, sigla jucătorului de polo transmite încredere, conștientizare a stilului și o abordare pasională a activităților de zi cu zi. 

Cum se verifică originalitatea produselor Polo Ralph Lauren?

Produsele Polo Ralph Lauren originale pot fi recunoscute după mai multe caracteristici, cum ar fi materiale și manoperă de înaltă calitate, cusut precis, croială bine potrivită și un logo distinctiv cu un cal viu colorat. Produsele originale se caracterizează prin materiale de înaltă calitate care sunt folosite în producția lor. De asemenea, produsele autentice au un logo distinctiv cu un călăreț albastru deschis pe un cal, care se află pe pieptul stâng al cămășii sau puloverului.