Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Timberland

168 produse

Timberland pantofi

Bocancii Timberland de drumeție sunt răspunsul la provocările pe care le aduce cu sine iarna. În această perioadă a anului, ai nevoie de încălțăminte impermeabilă și rezistentă la condițiile atmosferice dificile. Acestea trebuie să ofere o aderență excelentă și să ne mențină pe suprafața alunecoasă, protejând picioarele de posibile răniri. Totuși, nu trebuie să uităm de aspectul acestora. Bocancii complet funcționali trebuie să se prezinte atractiv și să se potrivească cu diferite stiluri. Exact așa sunt ghetele Timberland de iarnă - fiabile, universale și cu stil.


O scurtă istorie a brandului Timberland


<Brandul Timberland se poate lăuda cu aproape o sută de ani de istorie. Nu este de mirare că produsele acestui sunt de neînlocuit în condiții dificile - elementul de bază al acestor produse este experiența vastă a brandului.


A fost fondată în 1928 de Nathan Swartz. Locul de naștere al mărcii este Boston, Massachusetts, dar în prezent, sediul întreprinderii se află în Stratham, New Hampshire. De-a lungul anilor, sortimentul brandului s-a extins - astăzi, în afară de încălțăminte Timberland, se ocupă, de asemenea, și cu fabricarea altor articole pentru uz exterior, precum îmbrăcăminte, ochelari și ceasuri.


Încălțăminte Timberland pentru iarnă și nu numai


Ghete Timberland reprezintă soluția excelentă pentru bărbați și femei care, pe lângă calitățile funcționale ale încălțămintei, apreciază aspectul acesteia. Iarna, asortarea pantofilor la ținută necesită multă imaginație. Vrei să îmbraci o cămașă și ghetele distrag complet atenția de la aceasta, dominând întreaga ținută? Poți alege, de exemplu, pantofii de iarnă Timberland, negrii. Pantofii clasici își păstrează caracterul universal, diversificând cu succes întreaga stilizare. Încălțăminte dama de iarnă sunt un exemplu perfect de model complet funcțional, nemuritor, care îmbină trăsăturile încălțămintei grele cu o anumită lejeritate dată de materialele din care sunt fabricate.


Pantofii Timberland pentru zile mai răcoroase


Încălțămintea Timberland înseamnă, mai presus de toate, flexibilitate totală de alegere. Oferta SneakerStudo include diverse variante de culoare ale produselor. Forma conturată, finisajul de înaltă calitate și tehnologiile adecvate care protejează împotriva răcirii picioarelor și a frigului fac din Timberland una dintre cele mai des alese mărci din lume, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.


Permit păstrarea proporțiilor figurii; se potrivesc perfect cu hainele de blană sau cojoacele. Bineînțeles că foarte populare sunt modelele roz Timberland, care tentează nu numai prin avantajele lor practice, ci și datorită caracterului lor unic. Pentru femeile care preferă soluții mai versatile, o idee buna vor fi variantele gri ale mărcii Timberland.


Sunt potrivite pentru diverse ținute, iar culoarea universală se potrivește la toate tipurile de stilizări. Ghete Timberland reprezintă clasicul absolut pe piața încălțămintei. De zeci de ani încântă privirile cu eleganța și fiabilitatea lor. Cele mai multe dintre mărcile care produc ghete de drumeție de iarnă sunt modelate după ele. După cum vedeți - nu fără motiv.


Timberland — pantofi pentru condiții dificile


Încălțămintea mărcii americane Timberland are tot ce vă puteți aștepta de la ghetele de iarnă. Este fabricată din materiale solide, datorită cărora vă va servi multe sezoane. Pantofii sunt rezistenți la deteriorări mecanice și la condiții externe dificile. Ele fac față perfect condițiilor meteorologice distructive, oferind picioarelor tale un confort maxim. În același timp, au grijă de siguranța acestora datorită căputei și tălpilor înalte, cu striații adânci.


Adesea, cizmele de iarnă lasă mult de dorit când vine vorba de estetică. Producătorii își dedică adesea toată atenția pentru a le face confortabile și utile, împingând designul deoparte. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică la bocanci Timberland! Design-urile lor sunt dezvoltate având în vedere fuziunea dintre funcționalitate și aspectul atractiv. Datorită acestui fapt, încălțămintea acestui brand este o completare perfectă pentru orice ținută la modă.


Procură-ți neapărat pantofi de iarnă! Timberland la SneakerStudio


Deși ghete Timberland pot fi considerați masivi, protejând perfect picioarele și gleznele cu o căpută înaltă, aceștia se caracterizează printr-un anumit minimalism. Sneakers pentru bărbați, datorită culorilor discrete și formelor zvelte, se potrivesc chiar și stilizărilor semi-formale. Dintre modelele disponibile in magazinul nostru online, merita evidentiata linia Premium 6. Pantofii mărcii Timberland sunt confectionati din piele naturala și dotati cu izolatie termică fiabila. Branțul intern minimizează oboseala piciorului, iar striații antiderapante cresc semnificativ aderența tălpilor la suprafață.


Vei găsi modele solide de ghete de marcă Timberland în magazinul nostru online. Alege varianta care te va atrage cel mai mult și îmbracă-te în pas cu modă chiar și iarnă!

Filtrare
Brand
Sex
Mărime
Preț
Colecție
Tipul
Tipul de hanorac
1
z
5
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel