Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Veja Pantofi si Adidasi

108 produse

Veja Pantofi si Adidasi

Veja este un brand francez care produce încălțăminte și accesorii. Produsele sale pot fi găsite în peste 1.800 de locații din 45 de țări din întreaga lume. Brandul se mândrește cu abordarea ecologică a afacerilor, pe care o combină cu grija pentru calitatea produselor. Deși istoria acestei companii nu este foarte lungă, de pantofii ei s-au îndrăgostit deja iubitorii de sneakers de pe tot globul. Află cum s-a întâmplat acest lucru și cunoaște modelele care te așteaptă în sortimentul magazinului nostru online!


O scurtă istorie a brandului Veja


Totul a început în 2003, când viitorii fondatori ai companiei - Sébastien Kopp și François-Ghislain Morillion - au început călătoria în Brazilia pentru a-i întâlni pe producătorii de materiale pe care doreau să le folosească la încălțămintea lor. Așadar s-au întâlnit cu fermieri de bumbac organic și pe așa-zișii seringueiros, adică, culegătorii de cauciuc. Astfel, în Amazon, au înființat un lanț de producție pentru compania lor. Denumirea acesteia vine pur și simplu de la localitatea din apropiere - Veja.


Un an mai târziu, fondatorii au dat viață companiei, deși a debutat oficial abia în februarie 2005 la Paris. Antreprenorii s-au pus imediat pe treabă. Au început colaborarea cu designera franceză Agnes b., și au lansat și prima colecție în care pielea pantofilor a fost vopsită cu... legume. Ulterior, la Centrul Pompidou, brandul a prezentat o linie creată împreună cu Christine Phung. În 2008, a lansat o linie de Încălțămintea pentru copii și a deschis studioul din Londra.


Acesta a fost doar începutul dezvoltării companiei. Până în 2010, a câștigat o asemenea reputație încât, după deschiderea Centrului Comercial din Paris, angajații nu au putut deservi decât un număr limitat de clienți în orele de vârf. Celor care au stat la coadă li s-a oferit înghețată și cafea. De asemenea, sfârșitul anului 2012 și începutul anului 2013 a fost important pentru brandul Veja, când a câștigat două premii de modă în Marea Britanie și a lansat și o colecție de bascheți cu aplicații colorate. Ce era atât de uimitor în aceștia? Designerii lor s-au inspirat din hărțile profesorului Greg Asner care înfățișează ecosistemul pădurilor tropicale!


Sneakerși Veja la SneakerStudio


Oferta SneakerStudio include gama celor mai bune modele ale companiei franceze Veja. Deja la prima vedere veți observa că acestea sunt produse de top (din segment superior). Acestea se caracterizează nu numai prin manopera solidă sau selectarea materialelor de înaltă calitate, ci și un design bine gândit, care face ca încălțămintea să fie versatilă.


De asemenea, atenție merită mai ales aspectul ecologic al colecției acestui brand de excepție. Alegând articolele acestei companii, poți fi sigur că nu vei avea influență dăunătoare asupra mediului. Sunt confecționate din bumbac organic, cauciuc natural din pădurile Amazonului și piele naturală special selectată, prelucrată cu cantitate minimă de apă și chimicale. Compania are grijă, ca producția de încălțăminte să nu afecteze negativ defrișările din Amazon.


Toate aceste avantaje permit ca fiecare sneakerhead să-și echipeze garderoba tocmai cu adidași Veja!

Filtrare
Brand
Sex
Mărime
Preț
Colecție
  • 1
    inclusiv
    3
1
z
3
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel