Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

ADIDAS PERFORMANCE

71 produse

adidas Performance încălțăminte și îmbrăcăminte

adidas Performance este o linie specială, dedicată atleților. Caracteristicile sale sunt tehnologia avansată și stilul sofisticat. Produsele sunt ideale pentru cei ce se așteaptă ca echipamentul lor sportiv să dea dovadă de fiabilitate incontestabilă. Atât femei, cât și bărbați își vor găsi perechea potrivită în selecția noastră vastă adidas Performance. Încălțămintea inovatoare asigură confort în timpul antrenamentelor sau al performanțelor. Încălțămintea adidas Performance pentru femei și bărbați a fost creată pentru diverse sporturi, cum ar fi alergări, fotbal sau gimnastică.

adidas Performance – încălțămintea ideală pentru atleți


Linia adidas Performance este special creată pentru atleți. Anumite produse diferă în funcție de utilizarea preconizată, cum ar fi tipul de sport, însă toate sunt deosebit de rezistente și funcționale. Tehnologiile folosite garantează amortizare și stabilizare infailibilă a piciorului. Un exemplu de articol ireproșabil aparținând liniei adidas Performance sunt pantofii sport adidas Ultraboost. Poți găsi cele mai recente ediții ale acestui model profesional în magazinul nostru. Talpa interioară asigură randament la fiecare pas, talpa exterioară, aderență pe suprafețele solicitante, în timp ce căputa din material textil de excepție permite piciorului să respire în voie.


adidas Performance – echipamentul complet al unui atlet


Selecția magazinului SneakerStudio este axată pe pantofi sport, inclusiv pe articole adidas Ultraboost și șlapi de calitate superioară. Totuși, producătorul oferă mult mai mult, întrucât adidas Performance nu înseamnă doar încălțăminte, ci și îmbrăcăminte sport. Îmbrăcămintea Ultraboost este extrem de eficientă și rezistentă. Similar încălțămintei, aceasta asigură confort în timpul antrenamentelor, eliminând transpirația și permițând corpului să respire. Articolele adidas Performance sunt ușoare și totuși rezistente la purtare, chiar și în împrejurări extreme. Fiind disponibile pe numeroase culori, articolele de îmbrăcăminte sport nu îți vor garanta doar un antrenament eficient, ci și un look de milioane.


Poziția fermă a mărcii i-a motivat pe designerii germani, astfel încât aceștia nu s-au culcat pe lauri. Ar putea efectiv să relanseze la nesfârșit linii istorice faimoase (pantofii sport populari în rândul rapperilor din anii '80 se bucură acum de un nou succes) și să câștige bani apelând la vechi idei. În schimb, aceștia s-au străduit să caute ceva diferit în lumea modei (ceea ce poate părea surprinzător), iar rezultatul a fost o adevărată revelație. Linia adidas Performance a fost lansată pe piață în 2004, grație colaborării cu creatoarea de modă britanică Stella McCartney. Aceasta a cucerit rapid fashionistele încântate de combinația dintre stilul sport și farmecul modern al încălțămintei. Această tendință inedită a devenit un standard, fiind îndrăgită atât de fanii sportului, cât și de cei care apreciază ultima modă.


În magazinul nostru, vei găsi și: încălțăminte adidas Performance pentru bărbați | încălțăminte adidas Performance de damă

Filtrare
Brand
Sex
Mărime
Preț
Colecție
  • 1
    inclusiv
    2
1
z
2
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel