Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Karl Lagerfeld Damă

121 produse

Karl Lagerfeld a fost creator de modă și tendințe - de la început asociat cu Parisul, a creat pentru giganți precum Fendi și Chanel. Întotdeauna cu plăcere a fost parte a diferitelor tipuri de cooperări, datorită cărora ideile sale atemporale sunt acum disponibile pentru așa-numiții „muritori obișnuiți”. Verifică ce am pregătit pentru tine în magazinul nostru online!


Împărat este numai unul – o scurtă istorie a vieții lui Karla Lagerfeld


Karl Lagerfeld s-a născut pe 10 septembrie 1933 în Germania, mai exact la Hamburg. De la început i-a plăcut să creeze - desena, schița și trasa pe caiete în orice moment. De tânăr, s-a mutat la Paris pentru a studia la legendara și prestigioasa școală secundară Lycée Montaigne, unde a urmat cu nerăbdare cursuri de istorie și artă.


După absolvire, s-a dedicat carierei în modă - a fost asistentul lui Balmain, mai târziu a lucrat pentru Fendi și, în cele din urmă, a devenit directorul de creație al celebrului Chanel. Această poziție i-a asigurat cea mai mare publicitate. Karl era faimos pentru opiniile sale controversate și stilul expresiv - dar el însuși a declarat mai târziu că toate acestea erau doar „imaginea” lui. A avut o pisică care, alături de el, a devenit o adevărată celebritate – singură câștiga bani pentru tonul preferat (și nu numai – salariile ei se ridicau la sume exorbitante de milioane de euro).


Pantofi de damă Karl Lagerfeld


Unul dintre produsele Karl Lagerfeld pentru femei, disponibile în oferta SneakerStudio, sunt sneakerșii de damă. Dacă până acum ai purtat numai adidași sau modele Nike sau Reebok Classic, poți trăi un adevărat șoc atunci când treci la pantofi de la vizionarul german. Au fost rafinate până la cel mai mic detaliu, ceea ce înseamnă că vor juca un rol major în fiecare ținută.


Atrag atenția prin utilizarea îndrăzneață a culorilor, siluetele masive și combinația între diverse materiale. Sortimentul include atât variante extravagante, cât și modele cu un caracter un pic mai mult clasic. Deci poți alege fie o fantezie colorată, fie o tradiție versatilă. Adidașii Karl Lagerfeld de damă sunt adesea decorați cu imaginea maestrului însuși.


Îmbrăcăminte de damă Karl Lagerfeld


În oferta magazinului nostru online este disponibilă, de asemenea, o gamă largă de haine pentru femei de marcă Karl Lagerfeld. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a crea un stil unic, care taie răsuflarea. Baza absolută care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta, sunt tricouri Karl Lagerfeld pentru femei minimaliste marcate cu semnătura sau imaginea lui Karl. Sunt perfecte ca bază pentru ținute la modă în stil streetwear.


De, asemenea, nu lipsesc de aici hanoracele, gecile și chiar și rochiile. Au fost păstrate în culori discrete, astfel încât să le poți combina cu ușurință cu articolele tale preferate de îmbrăcăminte. Astfel, vei realiza o combinație atractivă, caracteristică pentru stilul urban premium.


Accesorii Karl Lagerfeld


Nicio ținută nu va fi completă fără accesorii elegante de la Karl Lagerfeld. Așa că aruncați o privire la borsetele, căciulile și gențile disponibile la SneakerStudio. Ele nu numai că îți vor ușura viața, dar vor sublinia și simțul gustului tău. Toate aceste produse reprezintă echilibrul perfect între funcționalitate și estetică sofisticată. Nu pot lipsi din șifonierul tău!


Karl Lagerfeld - modă de damă la SneakerStudio


Dacă în modă vrei să fii mereu cu un pas înaintea celorlalți, Karl Lagerfeld este un brand creat special pentru tine. Vizualizează sortimentul disponibil la SneakerStudio - vei găsi aici îmbrăcăminte și pantofi care vor face că vei fi remarcată în mulțime!

Filtrare
Brand
Sex
Mărime
Preț
Colecție
Tipul
Tipul de hanorac
  • 1
    inclusiv
    4
1
z
4
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel