Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Moon Boot - Cizme pentru Damă

59 produse

Lasa-te purtat in cosmos datorita încălțămintei unice direct din atelierele italiene! Inspirați de încălțămintea astronauților, bocancii Moon Boot pentru femei, părăsesc pârtiile de schi pentru a domina străzile marilor orașe. Designul caracteristic, combinat cu garanția confortului termic, este ceva de care orice femeie are nevoie în zilele mai reci. Dacă cunoașteți și prețuiți marca Inuikii, trebuie să faceți cunoștință și cu încălțămintea de damă de la Moon Boot.


Moon Boot — încălțăminte de damă pentru zile geroase


Moon Boot demonstrează că aspectul original poate fi perfect sincronizat cu funcționalitatea. Încălțămintea acestui brand este un răspuns la nevoia de a-ți menține picioarele calde atunci când vremea este din ce în ce masi urâtă afară. Fasoanele neobișnuite te vor face să te simți ca în altă lume! Modernitatea, caracterul practic și estetica într-una reprezintă garanția încălțămintei de iarnă de damă bine alese.


Moon Boot de damă este o încălțăminte care va fi perfectă atât pe pârtie, cât și pe străzile orașului. Răsfățați-vă cu confort și căldură indiferent de situație și ocazie. Printre altele, merită să i se acorde atenție atenție încălțămintea de iarnă de damă Moon Boot cu blană pe care o poti combina usor cu stilurile tale preferate. Oferta magazinului SneakerStudio cuprinde numeroase modele care se deosebesc prin forme sau culori, asa că, cu siguranta vei gasi ceva pentru tine. Roșu îndrăzneț, argintiul lunei sau poate bleumarin calm? Vizualizează modelele disponibile în magazinul nostru și alege ce dorești!


Bocanci Moon Boot, adică un compromis între confort și estetică


La ce te poți aștepta de la încălțămintea de iarnă? În primul rând, ar trebui să fie impermeabilă și călduroasă. Sănătatea și siguranța picioarelor tale este cel mai important aspect în sezonul în care este ușor să te rănești sau să răcești. De aceea, încălțămintea de iarnă de damă Moon Boot este fabricată din materiale solide care țin frigul și umezeala afară.


Desigur, acesta nu este totul. Iarna este o perioadă specifică a anului care ne limitează posibilitățile de stilizare - la urma urmei, confortul termic devine o prioritate. De aceea ai nevoie de încălțăminte care sa diversifice tinutele. Bocancii de damă Moon Boot au tot ce ai putea avea nevoie în acest caz. Siluetele lor sunt menținute în forme tradiționale, dar finisajele bogate includ paiete, blană de oaie, blană și o gamă largă de culori. Așa că poți avea siguranța că în această încălțăminte vei face o impresie electrizantă.


Încălțămintea de iarnă de damă ar trebui, mai presus de toate, să îți ofere confort, astfel încât să te poți simți bine chiar și în timpul activităților de toată ziua în afara casei. Bocancii Moon Boot pentru femei îndeplinesc perfect acest rol. Se potrivesc perfect pe picioarele tale și oferă o absorbție excelentă a șocurilor pe terenul solicitant.


Dacă cauți încălțăminte de iarnă de încredere și plăcută pentru ochi, probabil că nu poți alege mai bine. Este un brand care răspunde pe deplin nevoilor femeilor moderne.


Șoșoni Moon Boot – încălțăminte din altă lume


Datorită încălțămintei acestui producător italian, vei uita rapid de gravitație. Materialele de înaltă calitate și atenția la fiecare detaliu plasează acest brand în fruntea clasamentului încălțămintei pentru toate ocaziile și diferite condiții meteorologice.


Originea șoșonilor Moon Boot pentru femei și a mărcii în sine este strâns legată de evenimentul memorabil din 1969, care a fost plimbarea omului pe lună. Inspirat de acest eveniment, italianul Giancarlo Zanatta a proiectat la începutul anilor 1970 încălțăminte care a câștigat rapid popularitate. Șoșonii arată cât de des moda este modelată de istorie. Urmăriți ideea creatorului lor și alegeți încălțăminte la fel de ușoară de parcă gravitația nu ar exista! Oferă picioarelor confort în toate condițiile și protejează-te de frigul și umezeala persistentă. Cu șoșonii Moon Boot și o geacă de iarnă de damă bine asortată.

Filtrare
Brand
Sex
Mărime
Preț
Colecție
  • 1
    inclusiv
    2
1
z
2
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel