Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Palladium Bocanci pentru Dama

81 produse

Istoria mărcii Palladium a început cu ... anvelope de avioane. De la începutul anilor 1920, compania Palladium a aprovizionat industria de aviație, iar după cel de-al Doilea Război Mondial, a început să ofere pieței încălțăminte la fel de durabilă ca și anvelopele produse în trecut. Aceste proprietăți ale pantofilor s-au datorat cunoștințelor experților cu privire la caracteristicile de cauciuc și țesături canvas. Fiabilitatea modelelor Palladium este dovedită cel mai bine de faptul că au fost folosite de Legiunea Străină în timpul expediției de război în Africa. În prezent, brandul produce încălțăminte după care tânjesc atât femeile cât și bărbații, care este inclusă în stilizările casual.


În primul rând: diversitate


Gama largă de culori și stiluri face ca brandul Palladium să fie foarte popular printre bloggerii de modă și vedetele de pe primele pagini ale revistelor. De asemenea, printre bărbați, acești pantofi se bucură de o bună reputație – s-a observat că erau purtate de Brad Pitt și Eminem.


Oferta Palladium pentru dama include ghete de drumeție, botine și pantofi sport - în ciuda originii lor militare, aceasta încălțăminte a fost adaptată și la nevoile femeilor. Cele mai populare sunt liniile pentru femei: Palladium Baggy și modelele clasice Pampa. Producția de pantofi ai acestui brand se bazează numai pe materiale bine cunoscute; puteți alege modele din materiale textile, piele sau cauciuc. Utilizarea acestui material din urma de către Palladium demonstrează că pe vreme ploioasă nu trebuie să vă bazați numai pe cizmele de cauciuc. De remarcat este și gama largă de culori variate, cum ar fi, de exemplu, modelele disponibile în magazinul SneakerStudio.


În al doilea rând: funcționalitate


Estetica și atenția la detalii în cadrul finisajului nu sunt singurul avantaj al acestui producător francez. Mână în mână cu aspectul neobișnuit al încălțămintei este structura solidă a acesteia și durabilitatea incredibilă. Fanii acestui brand apreciază rezistența la apă și adaptarea pantofilor la diverse suprafețe. În spatele succesului acestor produse se află utilizarea celor mai recente realizări tehnologice și utilizarea unor soluții inovatoare. Simte-te special și alege pantofii care vor funcționa în toate condițiile!


Palladium - pantofi de damă pentru orice anotimp


Marele avantaj al sortimentului Palladium este bogăția acestuia. În magazinul nostru online vei găsi atât pantofi perfecți pentru vară cât și Încălțăminte de iarnă pentru femei. Interesant este faptul că acestea nu diferă foarte mult în ceea ce privește designul. În ambele cazuri, ele păstrează silueta caracteristică acestui producător. Cu toate acestea, sunt diferite materialele folosite și tipul de finisaj.


Să aruncăm o privire iconicului Palladium Pampa pentru femei. Variantele lor de vară sunt din pânză, astfel încât caputa le face să semene cu bascheții clasici deasupra gleznei. Se deosebesc de aceștia doar prin talpa cu striații destul de adânci. Aceasta din urmă este desigur prezentă și în modelele de iarnă, deși asemănările iau sfârșit aici. Acești pantofi sunt mai aproape de bocancii de drumeție - sunt din piele impermeabilă, iar interiorul lor este umplut cu lână călduroasă. Bineînțeles că nu lipsesc detalii cum ar fi cusături etanșate sau vârfurile cu protecție din cauciuc.


Deci, după cum poți vedea, oferta Palladium pentru dama va satisface toate nevoile tale, indiferent de sezon. Atât modelele de vară cât și cele de iarnă îți vor oferi confort și siguranță, combinate cu un design unic, tipic acestui producător francez.


Pantofii Palladium pentru femei - modele de damă la SneakerStudio


Încălțămintea Palladium pentru dama reprezintă alegerea perfectă pentru toate femeile care urăsc plictiseala și le place să iasă în evidență în mulțime. Aceasta este aleasă în primul rând de fanii stilului rock, rebel și preppy, pentru că aceste modele se remarcă față de cele ale concurenței prin designul lor colorat, nemaiîntâlnit.


Asta nu înseamnă deloc, că în sortimentul magazinului nostru lipsesc variante mai universale de ghete Palladium pentru femei. Acestea le veți găsi, de asemenea, în oferta producătorului. În special modelele de iarnă păstrează o estetică destul de moderată, datorită căreia se potrivesc perfect cu majoritatea ținutelor de zi cu zi.

Filtrare
Brand
Sex
Mărime
Preț
Colecție
  • 1
    inclusiv
    3
1
z
3
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel