Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

adidas Originals Damă

1040 produse

Marca adidas este un sinonim aproape perfect pentru pantofii sport (adidași). O coincidență? „Nu cred”, ar putea răspunde oricine s-a bucurat vreodată de confortul oferit de încălțămintea adidas. Marca adidas este o adevărată emblemă în lumea încălțămintei. Pe lângă faptul că oferă atleților încălțăminte și accesorii de o calitate remarcabilă, stabilește și tendințe în modă. În magazinul SneakerStudio, poți găsi încălțăminte adidas de damă: modele care îți vor garanta un antrenament și mai eficient sau îți vor completa lookul casual. Aruncă o privire! Descoperă oferta noastră!


Pantofi sport adidas de damă – primul pas dintr-o alergare perfectă


Pantofii sport adidas de damă sunt un element esențial pentru fiecare antrenament. Permit pielii să respire, sunt comozi și protejează picioarele de răni. Descoperă diverse stiluri: nu rata modelul Ultraboost rosé care a revoluționat experiența de jogging sau optează pentru pantofii sport adidas Iniki Runner, ce asigură confort deplin și o performanță superioară. Pantofii sport adidas au talpa rezistentă, căptușeală perfectă și proprietăți ce permit pielii să respire. Optează pentru pantofi sport adidas de damă și depășește-i pe toți!


Încălțăminte adidas de damă – tendințe versatile


Ce zici de adidas Superstar pe negru? Sau poate de un model Gazelle pe alb? Actualizează-ți stilul casual cu unul dintre modelele adidas unice. Nu renunța la confort pentru un look în tendințe. În magazinul nostru, poți găsi colecția emblematică de încălțăminte adidas de damă din 2018, dar și cele mai noi modele din 2019. Fă-te remarcată în mulțime cu modelul emblematic cu trei dungi și forma clasică a încălțămintei adidas. Încalță pantofii sport adidas și vei ajunge în vârf cu stil. Aruncă o privire!

Filtrare
Brand
Sex
Mărime
Preț
Colecție
Tipul
Tipul de hanorac
1
z
26
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel