Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

adidas Performance Damă

43 produse

Marca adidas nu are nevoie de nicio prezentare. O îndrăgești pentru calitatea superioară, pentru cele trei dungi reprezentative și pentru confortul excelent la purtare. Cei de la adidas fac o treabă de excepție: au acumulat ani de experiență, au câștigat încrederea celor mai renumite vedete din sport și au creat modele emblematice, încă în vogă. Cauți încălțăminte în tendințe, care să îți pună și mai mult stilul în valoare? Nu mai pierde timpul! Descoperă încălțăminte din colecția adidas Performance!


Să călătorim în timp – hai să vorbim despre începuturi


Totul a început în 1924, când frații Dassler au decis să deschidă o fabrică de încălțăminte. Primul lor succes a fost înregistrat de abia 4 ani mai târziu, când Lina Radke, o atletă germană, a doborât un record mondial la proba de 800 de metri purtând încălțăminte fabricată de ei. După izbucnirea Celui De-al Doilea Război Mondial, adidas a început să producă încălțăminte pentru soldați.


În 1948, frații Dassler au hotărât să o ia pe căi diferite. Un an mai târziu, unul dintre frați, Adolf, a creat o marcă reprezentată de cele trei dungi faimoase. Aceasta a devenit din ce în ce mai înfloritoare, în principal datorită atleților care i-au răspândit faima. La sfârșitul anilor '60, Adolf Dassler a creat primul costum de trening marca adidas, iar în 1970, a conceput prima minge pentru Campionatul Mondial de Fotbal.


adidas Performance – linia preferată a tuturor fashionistelor


Deși marca a avut (și încă are!) o poziție fermă pe piață, designerii adidas nu s-au culcat pe lauri. Caută în permanență noi soluții pentru a-și satisface clienții. Linia adidas Performance a fost lansată pe piață în 2004, grație colaborării cu creatoarea de modă britanică Stella McCartney. Aceasta a cucerit rapid fashionistele încântate de combinația dintre stilul sport și farmecul modern al încălțămintei. Această tendință inedită a devenit un standard, fiind îndrăgită atât de fanii sportului, cât și de cei care apreciază ultima modă. Ești interesată? Găsește atunci perechea perfectă pentru tine!

Filtrare
Brand
Sex
Mărime
Preț
Colecție
  • 1
    inclusiv
    2
1
z
2
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel