Costume de baie Dama

Numărul de produse: 7
popularitate
Tip
Mărime
Brand
Culoare
Preț
Caracter
Cupa
Model
Planet friendly
Tip de activitate
-50%
Champion chiloți de baie culoarea negru 111182-KK001
Champion chiloți de baie
Preț actual:
94.90 LEI
Preț normal: 189.90 LEI
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere: 189.90 LEI
-50%
Champion costum de baie dintr-o bucată Strój Kąpielowy Champion 111175 BL501 culoarea bleumarin, cupa moale 111175-BL501
Champion costum de baie dintr-o bucată Strój Kąpielowy Champion 111175 BL501
Preț actual:
94.90 LEI
Preț normal: 189.90 LEI
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere: 189.90 LEI
-23%
adidas Performance costum de baie dintr-o bucată Adicolor culoarea portocaliu, cupa moale IC2282-CLASTR/WHI
adidas Performance costum de baie dintr-o bucată Adicolor
Preț actual:
199.90 LEI
Preț normal: 259.90 LEI
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere: 189.90 LEI
adidas Originals costum de baie dintr-o bucată ADICOL 3S SUIT culoarea negru, cupa moale HS5391-BLACK/WHIT
adidas Originals costum de baie dintr-o bucată ADICOL 3S SUIT
259.90 LEI
-50%
Wood Wood costum de baie dintr-o bucată culoarea negru, cupa moale 10001403.2463-BLACK
Wood Wood costum de baie dintr-o bucată
Preț actual:
199.90 LEI
Preț normal: 399.90 LEI
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere: 279.90 LEI
-30%
adidas Originals costum de baie dintr-o bucată Adicolor culoarea verde, cupa moale IC2249-FOCOLI/BLA
adidas Originals costum de baie dintr-o bucată Adicolor
Preț actual:
189.90 LEI
Preț normal: 274.90 LEI
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere: 159.90 LEI
-50%
Champion costum de baie dintr-o bucată culoarea roșu, cupa moale 113024-RS017
Champion costum de baie dintr-o bucată
Preț actual:
124.90 LEI
Preț normal: 249.90 LEI
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere: 249.90 LEI
Vezi mai mult:

Costume de baie damă – piesa de bază pentru o vară incendiară

Când spunem vară, soare, mare și nisip, ne gândim imediat și la costume de baie damă. Găsirea costumului de baie perfect nu mai este o sarcină dificilă cu selecția largă de costume disponibile. Întregi, din două piese, sportive, cu imprimeu floral sau cu dungi, costumele de baie îndeplinesc toate cerințele femeilor. Scopul unui costum de baie nu este doar acela de a ne acoperi corpul la plajă, ci totodată ar trebui să ajute femeile să se simtă confortabil și încrezătoare. Prin urmare, la alegerea unui costum de baie, ar trebui să țineți cont de tipul de corp. Unele costume de baie damă sunt mai potrivite pentru siluetele clepsidră, în timp ce alte costume de baie dame sunt mai potrivite pentru siluetele atletice. Deși fiecare corp are o formă unică, există cele mai comune cinci tipuri de corpuri feminine, și anume dreptunghi sau atletic, triunghi, triunghi inversat, clepsidră și rotund. La alegerea costumului de baie, ar trebui să țineți cont de formele pe care doriți să le evidențiați și de cele pe care doriți să le ascundeți. Sunt foarte multe modele de costume de baie damă, însă adesea poate fi dificil ca ambele piese să vă complimenteze silueta. Tocmai din acest motiv, este indicat să cumpărați piesele separat. Dacă doriți un costum de baie damă 2 piese, căutați modele care sunt vândute separat, astfel încât fiecare piesă să vi se potrivească perfect. De asemenea, veți putea amesteca și potrivi culorile și imprimeurile în funcție de stilul personal. Femeile cu bustul mai mare au nevoie de un sutien sau de un top de baie cu suport adecvat. În lipsa suportului, pot să apară dureri de spate. Optați pentru sutiene de baie cu suport invizibil sub bust și cupe detașabile. Modelele cu bretele largi, fără mecanism rigid de închidere, oferă confort maxim pentru înot și relaxare, în timp ce costumul de baie damă cu decolteu pătrat sau cu decolteu în V flatează zona decolteului în mod deosebit. 

Costume de baie dame – pentru toate tipurile de siluete

Femeile cu busturi mai mici sunt încurajate să opteze pentru costume de baie dame care includ topuri estetice sportive sau cu un design mai complex în partea superioară. De asemenea, puteți alege un costum de baie cu sutien triunghiular cu decolteu în V, cu sau fără bretele. În ceea ce privește chiloții de baie, dacă doriți să vă evidențiați curbele, alegeți un chilot în stil brazilian, iar dacă doriți mai multă acoperire pentru un efect de aplatizare, alegeți un chilot cu talie înaltă. Dacă doriți să vă acoperiți burtica, puteți opta pentru costume de baie dame alcătuite din sutien și pantaloni scurți. În magazinul online PRM veți putea comanda costume de baie de la branduri renumite la prețuri avantajoase și cu livrare rapidă. Este important să alegeți un costum de baie de calitate înaltă, care adesea deține o croială mai măgulitoare și este fabricat din țesături superioare. Costumul de baie damă din Lycra este foarte recomandat, deoarece acest material este respirabil, elimină umezeala și are o mare putere de modelare. Nu numai că acest material este conceput pentru a sculpta, modela și pentru a flata formele feminine, dar totodată este respirabil, rezistent la clor, creme și uleiuri de bronzare. Costumul de baie damă din Lycra sau din alte materiale la fel de calitative va reprezenta o alegere durabilă. 

Costume de baie dintr-o singură piesă – pentru stil grozav pe plajă

Foarte multe femei se simt mai încrezătoare pe plajă dacă poartă costume de baie damă care le avantajează și le flatează silueta. Costumele de baie dintr-o singură piesă sunt foarte populare și apreciate. Dacă aveți o siluetă rotundă sau sub formă de măr, cu bust mai mare, umeri lați, burtă rotundă și picioare subțiri, atunci puteți opta pentru un costum de baie dintr-o singură piesă, cu picior înalt, cu efect de modelare și cu decolteu în V. Dacă aveți o siluetă sub formă de triunghi, cu șolduri mai late decât partea superioară a corpului, puteți opta pentru costume de baie damă cu imprimeu floral, cu dungi sau cu mai multe ornamente în partea superioară, care contribuie la crearea unui echilibru vizual. Iar pentru femeile cu siluetă atletică, sunt foarte recomandate acele costume de baie cu imprimeu geometric. Nu uitați cât de important este să accesorizați costumul de baie cu elementele potrivite. De exemplu, vă puteți purta costumul de baie ales cu pantaloni scurți și șlapi, însă veți obține o ținută de plajă mai feminină și mai atrăgătoare, purtând costumul de baie cu o rochie mini din bumbac și o pereche drăguță de sandale cu talpă plată. Pentru plimbările pe plajă, puteți purta costumul de baie cu o rochie maxi sau un kimono. O geantă tote din pânză sau din nuiele este accesoriul ideal pentru depozitarea lucrurilor esențiale. Nu uitați acasă pălăria și ochelarii de soare. Zilele petrecute pe plajă ar trebui să vă reîncarce bateriile și să vă pună zâmbetul pe buze. Eliminați grijile și stresul optând pentru costume de baie care nu doar că vă evidențiază cele mai plăcute forme, dar totodată vă ajută să vă simțiți mai încrezătoare. Din două piese, dintr-o singură piesă sau alcătuit din piese aleatorii, costumul de baie ar trebui să vă flateze silueta și să vă asigure confort în timp ce înotați sau doar vă bucurați de soare și nisip.